Činnost oddílu po prázdninové přestávce zahájena :-)

Ahoj sportovci. Dnem 3. 10. 2022 zahajujeme po prázdninové přestávce opět sportovní činnost oddílu Karate DOMINO, a to v tělocvičně ZŠ Velké Poříčí. Všichni přihlášení sportovci se dostaví dne 3. 10. 2022 v 16.00 hodin do tělocvičny ZŠ Velké Poříčí, kde získají úvodní informace k činnosti oddílu, jeho sportovních plánech ve školním roce 2022/2023 a v několika větách i školení k bezpečnosti naší výuky. Poté bude následovat první trénink.

Výukový cíl: Připravit cvičence přípravky karate na zkoušky ke zvýšení technické vyspělosti v karate (bílý pás), které proběhnou na konci měsíce května 2023. Účast na těchto zkouškách je podmíněna znalostí cvičebních sestav dle technického řádu v karate a úhradou souvisejících nákladů (členský poplatek Českému svazu karate, poměrná úhrada činnosti zkušebního komisaře apod.). V případě pokročilých cvičenců je cíl obdobný, a to získání dalšího technického stupně v karate.

S ohledem na úroveň dosažené technické vyspělosti přihlášených cvičenců bude jako v minulém roce rozdělena výuka na přípravku v karate, která začíná v 16.00 h a končí v 17.00 h a pokročilé cvičence, kterým trénink rovněž začíná v 16.00 hodin, kdy se do 17.00 hodin společně s trenérem podílí na výuce cvičenců přípravky v karate a následně zahajují svůj trénink v době od 17.00 do 18.00 hodin.

S sebou: cvičební obuv, sportovní oblečení.